HighCo Shelf Service, uw in-store communicatiepartner 

News update Corona


Beste klanten,
Beste partners

Graag informeren wij u dat het HighCo Shelf Service-team in de mate van het mogelijke tot uw dienst blijft staan tijdens deze moeilijke periode.

Om een maximale veiligheid van shoppers in de winkels te garanderen, zijn retailers genoodzaakt om zeer strenge veiligheidsmaatregelen toe te passen. Ook wij zijn verplicht deze maatregelen te volgen om zo ook de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers te waarborgen. We willen in deze moeilijke periode nog steeds een betrouwbare partner zijn maar plaatsen daarbij de gezondheid centraal. We blijven de situatie op de voet volgen om u voldoende te kunnen informeren.

Heeft u vragen over uw huidige in-store campagnes of toekomstige acties? Aarzel dan niet om contact op te nemen met uw dedicated Account Manager. Zij werken zoals al onze andere departementen van thuis uit tot en met 03 april en blijven zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Weet dat wij paraat staan voor al uw toekomstige acties.

We hebben er alle vertrouwen in dat iedereen solidair zal zijn in deze moeilijke situatie. Zorg ondertussen goed voor jezelf en voor elkaar.
#samentegencorona #blijfinuwkot


Het HighCo Shelf Service-team

 

Onze producten

In-store Couponing

De belgen zijn Europees kampioen in het gebruik van kortingsbonnen

On-Shelf Communication

Niet zichtbaar is niet verkocht!

In-store Media

Versterk de band met de consument en het verkooppunt

In-Store Merchandising

Laat uw product stralen, samen met onze teams

Sampling

Ontdek onze sampling toepassingen

Digitale oplossingen

Connecteer met shoppers en creëer een digitale brand experience

REFERENTIES

MEDI-MARKET

APB

NUTRICIA

Enkele cijfers

%
van de consumenten vinden de promotie in-store de beste vorm van communicatie!*
merchandisers in dienst
bezochte winkels per week
jaar ervaring
 

*GFK studies

Onze familie

HighCo Shelf Service is een dochteronderneming van HighCo, een Frans beursgenoteerd bedrijf. We bieden geïntegreerde marketingoplossingen waarmee zowel merken als retailers consumenten kunnen bereiken, op elke plaats en bij elke aankoopbeslissing. Als pionier in traditionele en digitale activatie streven we voortdurend naar innovatie en nieuwe technologieën op basis van een uniek model waarbij alle aspecten van de promotieketen aan bod komen: van ontwerp tot uitvoering.

Partners